2021-02-24 07:44:36• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Ma végre visszatérhet a régi kiegyensúlyozottságod, jókedved

Napi horoszkóp február 24-re 12 csillagjegy szülötteinek.
 

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint ma kétszeresen is meg kellene gondolnod, hogy kinek mit mondasz és főleg, hogy kiről. Ha erre nem figyelsz, akkor rosszindulatú pletykalavinát indíthatsz meg. Erre pedig sem neked, sem annak nincs szüksége, akinek a titkát kifecsegnéd.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Jól teszed, ha megbékélsz a helyzettel, amibe akaratodon kívül csöppentél, és amin nem tudsz változtatni. Ha ez sikerül, akkor megláthatod az új lehetőségeket, amiket viszont ez a helyzet tartogat.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ma biztosan számíthatsz arra, hogy viszonozzák az érzelmeidet. A kedvességed célt ér, sőt éppen ebben a kedvességben rejlik az igazi erőd. Kezdeményezz bátran, tedd meg az első lépést a másik felé!

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Valaki, vagy valami akadályozhat a munkájában, a külvilágot általában is ellenségesebbnek látod. Mielőtt végképp a hatalmába kerítene ez a szorongató érzés, próbálj meg kompromisszumokat kötni. Könnyebb lesz, mint gondolnád.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Hold ma már az Oroszlán jegyébe lép. Erőd teljében vagy, de ez nem szabad, hogy meggondolatlanságra sarkalljon. Csak akkora súlyt emelj fel, amivel még biztosan elbírsz – lelki értelemben is...

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Munkahelyi gondok gyötörnek. A jövődet bizonytalannak látod, de ez csak egy félelemkeltő munkahelyi pletyka. Mindenesetre a saját megnyugtatásod érdekében járj utána a további lehetőségeknek is. Már ez a gondolat is megnyugtat majd.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A változástól ne félj, mert most abban rejlik az esélyed. Ha valami elmúlik az életedből, engedd el, mert csak így teszed lehetővé, hogy az új beáramoljon, hogy annak helyet adj.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A ma hajnali álmod üzenetet hordozhat. Ha valamelyik ismerősöddel kapcsolatos ez az álom, akkor jól teszed, ha még a mai napon felhívod vagy találkozol vele. Valószínűleg az illetőnek nagy szüksége van a segítségedre.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Hold az Oroszlán jegyébe lép ma. Ma végre visszatérhet a régi kiegyensúlyozottságod, jókedved. Minden okod megvan arra, hogy derűsebbnek lásd a világot. Ha a jelenlegi helyzeted, főleg anyagilag, nem is kielégítő, a mai napon megpillanthatod a fényt az alagút végén.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Családodban egy vita kellős közepébe csöppenhetsz bele. Sajnos, bármennyire szeretnéd is szíved szerint elkerülni a konfliktusokat, kénytelen lehetsz valamilyen szinten állást foglalni. Legyél te a békeszerző!

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Az újdonságok keresése mindig is a te asztalod volt, most is valamit megismerni, tanulni vágysz. Olyan tanulmányok köthetnek le most leginkább, melyek hozzájárulnak önmagad jobb megismeréséhez is.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Éppen ideje lenne végre tiszta vizet öntened a pohárba bizonyos dolgaidat illetően. Eddig hagytad, hogy az illúzióid talán túlságosan is elvigyenek, és nem kezelted reálisan a helyzetet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: